DIGITALE TEKSTEN

Met één klik verschijnt tekst het scherm. En….  met één klik verdwijnt deze weer. Dus zorg voor een aantrekkelijke vormgeving en een pakkende boodschap. Kort, krachtig en kernachtig.


Websiteteksten
Een website is uw digitale entree. Geïnteresseerden komen binnen via de website. Uw bedrijf in één oogopslag. Investeer daarom in een goede uitstraling, een gebruikersvriendelijke navigatie en passende teksten.

Taal & Teken kan uw webteksten schrijven, aanpassen of er structuur in aanbrengen.

Snel inspelen op de actualiteit en daarover publiceren op de eigen website. Dat is de kracht van digitale teksten.

Digitale magazines
Artikelen voor een digitaal magazine vergen net een andere insteek dat artikelen voor een tijdschrift in print. Lezen op een beeldscherm is nu eenmaal anders.

Nieuwsbrieven en specials
Een nieuwsbrief of special is uw contact met uw relaties. Over ontwikkelingen die u wilt delen. Dat kan gaan om nieuws, verdieping of korte berichtgeving. Belangrijk is een aantrekkelijke opmaak, met op de lezer gerichte teksten.

Taal & Teken stelt graag nieuwsbrieven of specials voor u op. Of redigeert door u zelf geschreven teksten. Omdat uw boodschap belangrijk is

Je bent jong en je hebt diabetes
Inzet poh-ggz bij alle Amsterdamse huisartsen
Drie ervaringsverhalen over een gastric bypass operatie
Film: Als je niet meer beter wordt

Blogs zijn uiteraard ook mogelijk. Naar keuze al of niet onder mijn eigen naam.|
De juiste zorg: juist ja…
Blog over werelddekking
Moet oncologische zorg wel naar de eerste lijn


Tweets
De kracht van twitter wordt vaak onderschat. Twitter kent een groot bereik. Met tweets strooit u als het ware met visitekaartjes. Het vergroot uw naamsbekendheid. U bevestigt uw know how binnen uw eigen sector. Het verbindt en versterkt. Ik kan uw twitteraccount opzetten en/of beheren.

@zorgenz
@eerstelijnbreed
@gerdavanbeek