TEKSTEN OP PAPIER

Papier legt teksten vast, zwart op wit. Eenmaal uitgegeven, is er geen weg terug. Denk er vooraf goed over na. Investeer in goede teksten, passend bij de boodschap.


Achtergrondverhalen
Verdieping is soms nodig. In artikelen, folders of handreikingen. Echter, lange lappen tekst komen niet prettig over. Dosering is noodzakelijk. Een goede verdeling helpt. Met samenhangende alinea’s, aansprekende quotes en kaders. Zodat de lezer het overzicht houdt en geboeid blijft.


Scholing en congressen 
Bij scholingen, seminars en congressen treedt u op als gastheer voor relaties en klanten. Geef vooraf daar veel aandacht aan. Roep bezoekers op om uw bijeenkomst te bezoeken en vertel waarom.

Wat onthouden de bezoekers van uw bijeenkomst? En wat vertelt u de relaties die niet konden komen? Taal & Teken verzorgt congresverslagen. Met vastlegging van de kern van de boodschap. Per presentatie, per spreker, per dagdeel. Zoals  u dat wenst. In print of voor de website. Een waardevolle terugblik voor relaties en congresbezoekers.


Brochures
Waar staat uw organisatie voor? Hoe vat u dat samen in een wervende tekst? Dat valt nog niet mee. Folders en brochures presenteren én representeren uw bedrijf, uw visie, uw product.

Taal & Teken kan u hierbij van dienst zijn. Met oog voor details en sprankelende teksten die net een beetje meer bieden.


Specials
Heeft u een bijzonder aanbod? Wilt u ergens de nadruk op leggen. Heeft iets te vieren? Een lustrum, nieuwe huisvesting, een uitbreiding? Een speciale uitgave is dan op zijn plaats. Bijvoorbeeld met een terugblik. Of juist met de blik vooruit. Een rondleiding in tekst en fotografie. Een nieuwsbrief alleen over dat specifieke onderwerp. Bedenk het maar. Taal & Teken denkt met u mee en voert het voor u uit. Op de wijze zoals u het wilt.